بهترین درمان کبد چرب - An Overview
بهترین درمان کبد چرب - An Overview
Blog Article
پس اولین قدم در پیشگیری از کبد چرب، تغییر دادن سبک زندگی است.
کافی است یک قاشق غذاخوری سرکه سیب سرخ را به یک لیوان آب گرم اضافه کنید و برای خوش طعم شدن میتوانید در صورت تمایل کمی عسل خام بیفزایید و آن را دو بار در روز قبل از وعدههای غذایی بنوشید و این روش را برای درمان کبد چرب چند ماه دنبال کنید.
با اضافه کردن آب یک لیمو به یک پارچ آب، در خانه آب لیمو درست کنید حتی می توانید لیموی خرد شده نیز به آن، اضافه نمایید.
نوشیدن یک لیوان آب که در آن عصاره یک لیموترش تازه وجود دارد در آغاز روز می تواند بهترین دارو برای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب باشد.
پزشک در ابتدا ناحیه شکم را معاینه کرده و با فشار دادن پیرامون کبد سعی در تشخیص التهاب و تورم کبد را دارد. در معاینه بالینی، پزشک سوالاتی در خصوص سابقه درمانی شما و همچنین سابقه بیماریهای کبدی در اعضای خانواده و فامیل خواهد پرسید. مهمترین این سوالات شامل موارد زیر است:
از خوردن غذاهای ناسالم خودداری کنید: غذاهایی مانند پاستا، برنج، آرد تصفیه شده، محصولات نانوایی، غلات صبحانه و سیبزمینی باید محدود شوند زیرا این مواد حاوی کربوهیدراتهایی هستند که ممکن است منجر به رسوب چربی در کبد شما شود.
از آنجا که بیماری کبد چرب خصوصا در گرید ۱ اغلب علائمی ندارد، معمولا به صورت اتفاقی در آزمایش خون تشخیص داده میشود. سطح بالای آنزیمهای کبدی در آزمایش خون، ممکن است یکی از اولین نشانهها باشد.
البته پیدا کردن یک پرستار مطمئن کار سختی به نظر میرسد. شما میتوانید از موسسه خدمات پرستاری سلامت اول کمک بگیرید تا در زمانی کوتاه پرستار موردنیاز شما را اعزام کنند.
یک لیوان آب تازه انگور بنوشید و یا از خوردن یک خوشه کبد چرب انگور کامل همراه با صبحانه لذت ببرید.
مواد غذایی گیاهی ماننده میوهها و سبزیجات را در رژیم غذایی خود قرار دهید.
نوشیدنیهای شیرین مانند نوشابههای معمولی و انرژیزا، دارای مقادیر بالایی از فروکتوز هستند که میتواند باعث تجمع چربی در کبد کودکان و بزرگسالان شود.
بیماری کبد چرب درجه ۲ یا کبد چرب غیر الکلی بهعنوان مرسومترین بیماری مزمن در جهان شناخته شده است.
البته اگر مکملهای شیرین بیان را مصرف میکنید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید، زیرا ممکن است با برخی داروهای فشار خون، دیابت و داروهای کورتیکواستروییدی تداخل داشته باشد؛ همچنین خانمهای باردار، افراد مبتلا به فشار خون بالا، دیابت یا بیماریهای قلبی، کلیوی برای مصرف مکمل با پزشک خود مشورت کنند.
در حال حاضر هیچ داروی مشخصی برای درمان کبد چرب معرفی نشده است و تحقیقات زیادی برای کشف چنین دارویی لازم است. در بسیاری از موارد، تغییر در سبک زندگی میتواند به بهبود بیماری کبد چرب کمک کند؛ مواردی مانند قطع مصرف نوشیدنیهای الکلی، کاهش وزن و تغییر رژیم غذایی در این میان، مفید خواهند بود.